Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
863 Ft (680 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A kép csak illusztráció! A termékek csomagolása és összetétele megváltozhat. Amennyiben ragaszkodik a képen látható termékkivitelhez, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat és informálódjon a megrendelni kívánt termékről!

Bolyhos Ágyas Birsalma Pálinka 0,04l 50%

Ár:
863 Ft (680 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Aszalványainkat saját magunk készítjük szalagos aszaló berendezéssel; a megfelelő magozó és szeletelő gépek segítségével, gondos előkészítés után állítjuk elő az ágyazáshoz szükséges aszalt gyümölcsöket. Palackozás során, az aszalt gyümölcsöket az üvegbe helyezzük és azonos fajtájú pálinkával feltöltjük. Majd ezt követően három hónapig érleljük. Az érlelés során az aszalt gyümölcs visszanyeri eredeti alakját és kellemes színt kölcsönöz a pálinkának. A "gyümölcságy" a pálinkát esztétikailag vonzóbbá teszi és beltartalmi értékeit is tovább gazdagítja. Hitvallásunk, hogy gyümölcságyon érlelni csak a legjobb minőségű pálinkákat szabad, ezt az elvet követve fektetünk nagy hangsúlyt a kiváló alapanyagok beszerzésére, a pálinkafőzés folyamatainak állandó ellenőrzésére.

Érdekessége a birs pálinkának, hogy 100 kg gyümölcsből, mindössze 5-6 liter 50 fokos pálinkát állítunk elő.

A platin elnevezésű termékcsaládunkat, 4 féle űrmértékkel kínáljuk kedves Vásárlóinknak, gazdag kínálatot biztosítva a csomagolás terén egyaránt. A legtöbbet értékesített üvegtípusunkból, az alábbi ágyas pálinka ízeket választhatja: birs, cigánymeggy, cseresznye, Irsai Olivér szőlő, golden alma, kajszibarack, szilva, vegyes gyümölcságyas, Vilmoskörte és levendula szeszes ital.

Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: C07333X
Várható szállítás: 2024. április 24.

50.000Ft feletti rendelés esetén 2.000Ft kedvezmény a FREE2000 kuponkóddal *